Wat anderen over mij zeggen

Referenties

"We worked with Suzanne to prepare and facilitate a one day team offsite dedicated to team effectiveness and team focus. During the preparation, Suzanne was very inspirational to find the right balance between team-building exercises and subgroup innovations. During the offsite Suzanne and her long experience in team facilitation were very useful to ensure an appropriate management of difficult conversations". (March '20)
Matthieu Oliviers
Managing Consultant Philips Innovation Services
“Suzanne valt op door haar sprankelende enthousiasme. Zij is doortastend en ziet snel welke onderstroom er aanwezig is in teams. Door haar jarenlange ervaring gecombineerd met haar persoonlijkheid heb ik gezien dat Suzanne in staat is om teams in hun kracht te zetten. Kies je voor Suzanne dan gaan je teams groeien en zul je ervaren hoe prettig zij is om mee samen te werken.
Anita Helten-Hensgens
Business Consultant
“Suzanne heeft in ons team van leidinggevenden een LEAN werkwijze geïmplementeerd en begeleid. Dit gaf ze op professionele empathische wijze vorm met aandacht en ruimte voor zowel het individu als het groepsproces. Haar manier van faciliteren gaf een resultaat dat boven verwachting was, omdat ze het team naast het leren van de nieuwe werkwijze, ook liet groeien in samenwerking en verbinding. En dat was een extra winstpunt wat we vooraf niet hadden voorzien”.
Charlotte Schuitema
Teammanager Klantenservice
“Heb je inspiratie nodig? Beweegt je team zich naar een nieuwe fase maar weet het niet hoe nu verder? Suzanne helpt je op een manier zoals alleen zij dat kan. Ze gebruikt haar kennis gecombineerd met feiten om een team uit te dagen. Daarbij heb je niet het gevoel uit je comfort zone te komen, terwijl je in werkelijkheid ineens aan de andere kant van de evenaar staat. Met haar rustige voorkomen en scherpe doortastendheid kan ze iedereen een spiegel voorhouden en helpen de benodigde stappen te zetten. Ik gun elk team iemand als Suzanne!”
Marc Eelen
Agile Coach