We respecteren je Privacy

Privacyverklaring

 Versie: 2.0 | ingangsdatum 12 februari 2022 

 Krachtige Teams, gevestigd aan Driekoningenstraat 18, 5392NA Nuland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens: 

  • https://www.krachtigeteams.nl/¬†
  • Driekoningenstraat 18¬†
  • 5392 NA Nuland¬†
  • +316 2828 5588¬†

Suzanne Molenaar-Jonker is de Functionaris Gegevensbescherming van Krachtige Teams. Hij/zij is te bereiken via suzanne@krachtigeteams.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken 
Krachtige Teams verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam¬†
  • Adresgegevens¬†
  • Telefoonnummer¬†
  • E-mailadres¬†
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website¬†
  • IP adres¬†

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken 
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via suzanne@krachtigeteams.nl, dan verwijderen wij deze informatie. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 
Krachtige Teams verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

  • Het afhandelen van jouw betaling¬†
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder¬†
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren¬†
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren¬†
  • Krachtige Teams analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.¬†

Geautomatiseerde besluitvorming 
Krachtige Teams neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Krachtige Teams) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 
Krachtige Teams bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie√ęn) van persoonsgegevens:¬†

  • emailadressen, zolang je geabonneerd bent op de lijst¬†
  • emailadressen van voormalige abonnees; aan het eind van elk kalenderjaar, tenzij je vraagt om gegevens direct te verwijderen¬†

Delen van persoonsgegevens met derden 
Krachtige Teams deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Krachtige Teams blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Krachtige Teams jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. 

  • Mailerlite
    We gebruiken Mailerlite als marketing platform voor het verzenden van de nieuwsbrief. Wanneer je je opgeeft voor een lijst, bevestig je daarmee dat je akkoord gaat met het verwerken van jouw gegevens door Mailerlite. Lees meer over de privacy policy van Mailerlite 
  • Mijndomein voor webhosting
    (dit betreft IP adres) ‚Äď lees de¬†privacy policy van mijndomein¬†
  • MoneyMonk boekhouden programma¬†‚Äď voor financi√ęle administratie (bedrijfsnaam, naam contactpersoon, adresgegevens, emailadres).¬†Privacy statement MoneyMonk¬†

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken 
Krachtige Teams gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Krachtige Teams gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al ge√Įnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.¬†

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Krachtige Teams en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar suzanne@krachtigeteams.nl. 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. 

Krachtige Teams wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 
Krachtige Teams neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met suzanne@krachtigeteams.nl 

Scroll naar boven
Teamdagen, communicatietraining en veranderplannen