Leiderschaps Coaching

Ben je een ervaren leidinggevende en herken je dit?

Je hebt te maken met de éne na de andere organisatieverandering op het gebied van werkwijzen, systemen, processen of overnames. En hoewel het je aardig lukt om je team(s) hierheen te loodsen, merk je dat je het werk niet meer zo makkelijk kunt loslaten. Af en toe houdt het je ook ’s nachts bezig.

Voorheen was dat niet zo. Misschien vraag je je zelfs af of dit nog wel de goede functie voor je is?

Misschien merk je dat je in je thuissituatie wat vaker een kort lontje hebt of krijg je van je partner te horen dat je te veel tijd aan je werk besteedt. En dat wannéér je er bent, je er niet eens écht bij bent met je gedachten.

Je eigen manager is niet echt een steun en begrijpt ook niet waar je tegen aanloopt in de dagelijkse aansturing van je team(s).

Hoewel het voorheen goed werkte om bij te tanken tijdens de vakantie, gaat dat niet meer helemaal op. De buitenwereld merkt het niet, maar als je heel eerlijk bent, raak je meer en meer vermoeid. Je twijfelt soms…”Misschien heb ik het niet meer in me, dat leidinggeven?”

Wanneer je je herkent in één of meerdere punten, weet dan dat je niet de enige leidinggevende bent bij wie dit speelt. Continu te maken krijgen met veranderingen, emoties van medewerkers en onzekerheid wat betreft je eigen functie eist op een gegeven moment zijn tol.

Het wil helemaal niet persé zeggen dat je geen goede leidinggevende meer bent. Wat het wel wil zeggen, is dat het een goed moment is tijd vrij te maken om te reflecteren waar je nu staat. Om weer even contact te maken met je eigen drijfveren en weer vertrouwen en plezier te krijgen in leidinggeven.

Ik zou je daar als management-coach graag bij ondersteunen. Want hoewel je gewend bent degene te zijn die problemen oplost en anderen begeleidt, is het ook weleens fijn iemand te hebben die er is om jóu te ondersteunen.

Graag loop ik als wandelcoach létterlijk een stukje met je mee op jouw weg naar je weer comfortabel voelen in je eigen functie met meer werkplezier en rust in je hoofd.

Lijkt het je wat?
Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Wanneer je eerst wilt kennismaken, kunnen we dat telefonisch doen of door een kennismakingswandeling van een half uur. Dat is geheel vrijblijvend. Je kunt dan meteen het positieve effect ervaren van wandelcoaching. Daarna bespreken we het vervolg. 

Stuur me gerust een mail: suzanne@krachtigeteams.nl of bel of ‘whats app’ me op 06-282825588

Aarzel niet langer…

…er langer over denken, maakt het besluit om een coach in de arm te nemen niet makkelijker. Laten we bellen, en denk er dan nog eens over na. Dan weet je beter waar je ja of nee tegen zegt. 

Ik hoop je binnenkort te spreken!

PS: als je je afvraagt wat wandelcoaching is. Dat is al wandelend een coachgesprek voeren in de buitenlucht. Door letterlijk te bewegen, zet je dingen in beweging en komen er vaak ook betere ideëen naar boven. Het is dus ook nog eens heel resultaat gericht. En als manager houd je daarvan, toch? 😉

Suzanne Molenaar van Krachtige Teams