Krachtige teams coaching persoonlijk leiderschap

Coaching persoonlijk leiderschap

Misschien herken je dit?

Je hebt een serieuze baan met verantwoordelijkheden en daarnaast wil je een leuke moeder zijn, een fijne echtgenote, maar ook sportief, een goede vriendin en waarschijnlijk nog veel meer. Kortom, je hebt veel op je bord en neemt geen tijd om na te gaan wat je moet doen (of laten) om te zorgen dat je voldoende energie overhoudt. 

Wat kan ik als coach voor jou betekenen?

Ik ga ervan uit dat, hoewel het je op dit moment niet lukt om prioriteiten te stellen en om je eigen energieniveau weer op peil te brengen, je wel de antwoorden in je hebt. Soms heb je gewoon iemand nodig die je de juiste vragen stelt om je verder te helpen. Coaching helpt je om oplossingen te bedenken die bij jou passen, waardoor de kans op terugvallen in oude gewoontes klein is. 

Ik werk als wandelcoach op de Nulandse hei (bij ‘s-Hertogenbosch in de buurt) en op kantoor in Den Bosch. Daarnaast is het mogelijk  coachgesprekken te hebben via videobellen (gewoon met je laptop of tablet via beveiligde Zoom meeting).  

Wat levert het op?

  • je begrijpt waarom je het belangrijk vindt om het zo goed  mogelijk voor iedereen te doen
  • je weet wat je kunt doen om naast het zorgen voor anderen óók te kiezen voor jezelf 
  • een gevoel van ‘meer in controle zijn’, doordat je bewust keuzes maakt
  • meer rust en energie 

Wat als je het niet doet?

Dan gaat er waarschijnlijk niks mis. Maar ja, het wordt ook niet vanzelf beter. En de vraag is, op welk moment denk je dat je wel tijd hebt om voor jezelf alles op een rijtje te zetten? Wat hield je tot nu toe tegen? Is die reden er straks niet meer? 

Investering

Als je nu investeert in jezelf, betekent het dat je straks met meer energie de lente ingaat. Ik heb tijdelijk een mooie lente-aanbieding. 

Normaal gesproken is de investering van een losse coachafspraak is 110,- euro (inclusief btw) . 
Tijdelijk is dat 95,- euro (incl.btw). Dit aanbod is geldig tot 30 april 2021. 

Lente-traject (geldig tot 30 april 2021)
Wanneer je gelijk een serie van 3 afspraken inplant, kun je tijdelijk gebruik maken van het lente-aanbod voor 285,- euro (incl.btw) .

Een coachafspraak vindt plaats tijdens een wandeling op de hei, of op mijn kantoor in ‘s Hertogenbosch (de Gruyterfabriek). De duur is dan ongeveer 5 kwartier. Het is ook mogelijk om coachgesprekken te hebben via online videobellen. De tarieven kun je bij mij opvragen. 

Wie ben ik?

Sinds 2010 ben ik gecertificeerd NLP coach. Vervolgens deed ik verschillende aanvullende coachopleidingen en binnenkort start mijn wandelcoachopleiding. Ik wil me verdiepen in coach-technieken buiten, omdat ik merk dat er zoveel meer inzichten ontstaan wanneer je in de natuur wandelt. Ik studeerde Communicatiewetenschap aan de universiteit van Nijmegen, en werk sinds 2020 als zelfstandig consultant en coach met name in het bedrijfsleven.   

Op mijn pagina ‘over mij’ kun je meer over mij te weten komen.

Wanneer je interesse hebt in meer rust en energie bij het in de lucht houden van al die ballen, kun je mij een mail sturen voor een kort online gesprek. Tijdens het gesprek kijken we of er een klik is en wat precies je coachvraag is. Je kunt mailen  naar kennismaking@krachtigteams.nl , ook als je nog vragen hebt.

Gun jezelf deze afspraak!
Tot snel.