Individueel wandel coachtraject "Schitterend in je kracht"

...want een krachtig team bestaat uit krachtige individuen!

Ben je een hoger opgeleide professional met de nodige ervaring, maar merk je dat je niet altijd even goed uit de verf komt in je team? In het coachtraject “Schitterend in je kracht” leer je hoe je het plezier in werken terugkrijgt en je collega’s er niet meer omheen kunnen waar jij goed in bent. 

Tijdens het coachtraject zet je letterlijk stappen in de natuur op weg naar werken vanuit je kracht. Door te wandelen komen gedachten en gevoelens letterlijk in beweging en doordat je er echt even helemaal uit bent,  kun je afstand nemen van je dagelijkse drukte. Bewegen in de natuur geeft ruimte aan diepere inzichten, waardoor besluiten beter passen bij wie je écht bent.    

Je wilt gezien worden als de ervaren professional die je bent en met plezier een interessante functie uitoefenen die bij je past in een omgeving die je uitdaagt om je talenten te benutten. Uiteraard wil je waardering ontvangen die past bij het niveau van de functie en voldoening ervaren door de waarde die je toevoegt aan de organisatie. Met andere woorden, je wil graag erkend worden voor waar jij specifiek heel goed in bent. 

Dat is binnen handbereik met het wandel coachtraject “Schitterend in je kracht”. 

Herken je jezelf in het volgende?

 • Je bent een hoger opgeleide professional en behoorlijk senior in je vakgebied
 • Ondanks jarenlange ervaring komen je talenten niet volledig tot hun recht in het team
 • Je voelt je niet volledig gezien en gewaardeerd door teamgenoten
 • Jouw bijdrage wordt wel op waarde geschat door je (interne) klanten, maar niet door je eigen team
 • Je peinst regelmatig over hoe je duidelijk aan je team kunt communiceren wat je ambities zijn en waar je goed in bent
 • Dit overdenken kost negatieve energie en aan het eind van een werkdag voel je je vaak uitgeblust
 • Je goede ideeën over aankomende veranderingen worden niet gehoord 
 • Je hoofd en je gevoel zeggen niet hetzelfde, waardoor je niets onderneemt om de situatie te verbeteren
 • Je neemt je regelmatig voor eens goed te bedenken wat je nu écht wilt, maar door de dagelijkse drukte komt het er steeds niet van 
 • Door de jaren heen heb je al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en je baalt er eigenlijk van dat je dit nog niet zelf op een rijtje hebt gezet
 • Het gaat eigenlijk ‘best goed zo’ en je altijd nog iets anders kunt gaan doen…

Je loopt het risico dat als je zo doorgaat, je blijft zitten waar je zit, waardoor je de kans misloopt  met plezier te werken en waardering te krijgen voor wat je doet. En wees eens eerlijk, wanneer denk je dat het goede moment komt om rustig de tijd te nemen om te bedenken wat je wilt?

Wacht dus niet langer en schrijf je in voor het coachtraject “Schitterend in je kracht”. Wandel met mij door de prachtige natuur van de Nulandse heide en ontdek wat je tot nu toe heeft weerhouden om actie te ondernemen én wat je kunt doen om erkenning te krijgen voor jouw unieke talenten.

 

Hoe zou het voor je zijn als...

 • …het voor jou glashelder is wat je concreet gaat doen om je situatie te verbeteren
 • …je je zo ontzettend zeker voelt over je vervolgstap dat niemand je ervan kan weerhouden
 • …het geen moeite kost anderen uit te leggen waar je voor staat en wat je wilt
 • …je je belemmerende overtuigingen voorgoed overboord hebt gegooid 
 • …je je dagelijks vol vertrouwen voelt en bruist van de ideeën
 • …anderen zich afvragen welke magische pil jij genomen hebt? 😉

Dat is mogelijk als je kiest voor het individuele coachtraject “Schitterend in je kracht”

Het programma bestaat uit

 • 6 wandel coach-sessies in de prachtige omgeving op de Nulandse hei 
  Een sessie duurt rond de 5 kwartier en gaat door – weer of geen weer – (dus neem zonnebrand of laarzen mee 😉)
 • 6 sprankelende e-mails voor wandel-inspiratie 
  Tussen de sessies door ontvang je een mail met een inspirerende vraag, quote of video voor een geïnspireerde natuurwandeling bij jou in de buurt. Op deze manier blijft jouw ontwikkeling, ondanks je dagelijkse drukte “top of mind”
 • Persoonlijk “Schitterend in je kracht” notitieboek om inzichten in op te schrijven
  Tijdens het wandelen doe je ideeën op en krijg je nieuwe inzichten. Het is handig om deze meteen te noteren. Dit kun je tijdens of aan het eind van elke sessie gelijk doen in het eigen notitieboek
 • Tussentijdse mogelijkheid om een online afspraak in te plannen om in maximaal  30 minuten eventuele vragen te bespreken (maximaal 3 gedurende het hele traject)

   

TIJDELIJK van 659,00 voor maar 559,- euro (excl. btw)

Investering*

Het wandelcoach traject vraagt van jou een investering van € 659,- euro exclusief btw*. Eventueel betaal je in 3 termijnen van € 242,- euro exclusief btw. Hierbij zijn 6 wandelsessies inbegrepen (tussen 1 en 1,5 uur) op de Nulandse hei, 5 tussentijdse inspiratie berichten en het mooie persoonlijke “Schitterend in je kracht notitieboek” voor jouw eigen aantekeningen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tussentijds 2 online afspraken in te plannen om voortgang of eventuele vragen te bespreken. 

* dit is de prijs voor particulieren. Voor organisaties geldt een ander tarief. Dit kun je bij mij opvragen.

Wat levert het op?

Aan het eind van het individuele coachtraject “Schitterend in je kracht”

 • Weet je precies wat je gaat doen om je talenten in te zetten en blijf je niet meer hangen in een situatie waar je geen voldoening uit haalt
 • Kun je anderen precies vertellen waar je voor staat en neem je alleen maar genoegen met een werkplek waarin je kunt floreren
 • Voel je rust en vertrouwen vanwege de helderheid die je hebt over je persoonlijke drijfveren
 • Ervaar je meer plezier en energie gedurende en aan het eind van de dag
"In de prachtige natuur van de Nulandse heide heb ik een fijn gesprek gehad met Suzanne. Aan een wandelcoach vertel je letterlijk terloops wat je dwars zit. Suzanne heeft me goed naar mezelf laten kijken. Ze is op een prettige, zelfs grappige manier, kritisch. Ze is heel resultaatgericht en heeft me heel goede tips gegeven om mee verder te kunnen. Ik vind het heel bijzonder, dat je in één gesprek het probleem inzichtelijk maakt, door de juiste vragen te stellen in de gaten hebt waar het vandaan komt en dan ook nog de richting kunt wijzen naar een oplossing. Dat is wat Suzanne kan. Daarnaast is ze oprecht geïnteresseerd en begripvol. Het is gemakkelijk om met haar de diepte in te gaan. Ik ben met een blij en enthousiast gevoel naar huis gegaan. Ik ga haar tips zeker in de praktijk brengen. Suzanne, super bedankt voor deze morgen! Ik gun iedereen een wandeling met jou!"
Apoline Kleinjan
Office Manager

En, gaan we met elkaar in zee?

 • Of probeer je het liever nog eerst zelf? Je adviseert immers ook collega’s, dus waarom zou je jezelf niet goed van advies kunnen voorzien? De vraag is alleen, waarom heb je dat dan niet al gedaan?
 • Of vind je het niet erg  om de situatie onveranderd te laten, omdat het redelijk goed gaat en alles fijn in balans is met werk en gezin? Maar hoe weet je dan wanneer wél het goede moment is? Straks ben je weer een paar jaar verder waarin je met weinig plezier en beperkte energie de werkdagen doorkomt. Dat is toch zonde?
 • Of wacht je tot je hart en je hoofd er samen uit zijn en je op een gegeven moment vanzelf weet wat je moet doen. Geloof je ook nog in sprookjes? ;-).  

waarom wandelen en coachen?

 1. Doordat je buiten in een groene omgeving bent, voel je gelijk het effect van er even helemaal uit zijn. Dat maakt het makkelijker om te reflecteren op je dagelijkse situatie
 2. De natuur heeft mooie vormen en structuren waardoor het de aandacht trekt zonder dat het energie kost
 3. Zijn en wandelen in de natuur helpen ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten
 4. Wanneer je in de natuur wandelt, voel je de wind door je haren, ruik je de geur van de dennenaalden en hoor je vogelgeluiden of ervaar je juist de stilte. Deze zintuiglijke waarnemingen helpen je uit je hoofd te komen en open te staan voor ingevingen vanuit je intuïtie. 
Bron en meer informatie op: wandelcoaching.nl  

Ben je geïnteresseerd in het coach-traject, maar wil je nog verder spreken over jouw persoonlijke situatie, dan kun je nu een afspraak inplannen in mijn agenda. Mijn beschikbaarheid voor deze afspraken zijn aan de ‘randen’ van werkdagen. Ik spreek je graag! 

Op maat coachtraject

Wanneer je interesse hebt in een coachtraject bij mij, maar jouw vraagstuk is anders dan hierboven beschreven, kan ik een coachtraject op maat voor je maken. Hiervoor kun je ook via bovenstaande link een vrijblijvende afspraak in mijn agenda plannen. Ik spreek je snel!