Wat leuk dat je overweegt contact met me op te nemen!

Stel gerust een vraag over je persoonlijke situatie

Suzanne Molenaar

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?

Dat  kan!

Ben je na het lezen van informatie nieuwsgierig of ik  iets voor jou of voor je team in verandering kan betekenen, laat het me weten. Je kunt me het makkelijkste een mail sturen (suzanne@krachtigeteams.nl). Als ik je mail heb ontvangen, reageer ik meestal binnen een paar uur (tenzij ik met vakantie ben). Ik stuur je dan een voorstel voor datum en tijd om elkaar telefonisch te spreken (via Zoom kan ook). Dan weten we zeker dat we allebei de rust en aandacht hebben om kennis te maken. 

Je kunt me ook een whats app sturen (binnenkort via deze website): mijn nummer is 06-2828 5588

Als we elkaar spreken, kunnen er 2 dingen gebeuren;

  1. we maken een afspraak voor een officieel intake gesprek. Dat is 30 minuten online, of een wandeling van een half uur. Dat is geheel vrijblijvend.  Op basis hiervan doe ik je een voorstel om samen te werken aan jouw vraagstuk (bv het aantal coachgesprekken, de manier van werken, de investering, de locatie etc.).   
  2. We komen er achter dat we niet helemaal een goede match zijn, en dan gaan we niet met elkaar in zee. Misschien kan ik je doorverwijzen naar een collega, of besluit je het eerst nog zelf op te lossen. Ook dat is een mooi inzicht om te krijgen na een gesprek.  

Contact

Krachtige Teams

Bezoekadres

Krachtige Teams

Stationsplein 91
5211 BM ’s-Hertogenbosch

 

Scroll naar boven
Teamdagen, communicatietraining en veranderplannen